en nom de...

                                                                                                                       el Pare, de Déu, "mi hiko", "mi madre", de la família, dels negocis,  dels diners, del turisme.....bla, bla, bla...

L'engany d'utilitzar explícita o implicitament "en nom de" ...és una forma de manipulació (a nivell de superjo o regles d'obligat compliment) que fa creure que s'han de fer tals o quals accions o comportaments per un ideal suprem o per uns beneficis superiors futurs. És una estratègia utilitzada pels manipuladors per aconseguir que gent dependent faci lo que ells vulguin.

Hi ha gent que necessita d'altres, en molts casos amb un trastorn de personalitat per dependència que mai arribarà a ser diagnosticat ni descobert... aquesta gent són víctimes dels que despunten, els manipuladors, els que ho saben tot i que "en nom de"...poden arribar a gestionar-los i fer-los obeïr a cegues.

En el cas dels dependents la resposta sol ser confirmar, estar d'acord sempre. Aquesta resposta de confirmació constant fa que el manipulador es vagi creguent superior als altres i alimenta la supèrbia del seu ego.

És la relació titellaire - titelles. Manipulador - manipulat. 

N'hi ha que són molt valents per atacar més dèbils en inferioritat de condicions. Això és de covards!!!

Aquí no insultem a ningú, és un espai de reflexió, i les reflexions les fa cadascú i les aplica a la seva experiència de vida. Tota aquesta crítica general la podeu subjectivament aplicar a aquella persona, a aquell polític o aquell veí. Però podreu veure que té veritats que ningú les podrà revocar. Perquè ens basem en fets i probes reals que extrapolen i diuen molt de molts personatges públics.